IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит пише книга за женската сила

30 октомври 2022 15 00

Обещава да не спестява детайли

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джейда Пинкет Смит е готова да сподели своята история.

Актрисата и водеща смята да публикува своя все още неозаглавен мемоар през есента на 2023 година. В книгата Смит ще разказва за уроците, които е научила по време на трудното си, но завладяващо пътешествие – от дълбините на суицидната депресия до върховете на личното преоткриване и намирането на автентичната женска сила.

„Без задръжки, Джейда разкрива своето нетрадиционно възпитание в Балтимор – от дете на двама наркомани до обещаваща студентка по театър и жестоката реалност като дребен наркодилър – последвано от паралелно издигане до славата заедно с нейния близък приятел 2Pac, след това влюбване и брак с Уил Смит и радостната прегръдка на майчинството“, гласи официалното описание на биографията.

В прессъобщението се добавя, че звездата от Girls Trip изследва как е била в криза на 40-годишна възраст и разказва за мъчителните избори, които е била принудена да направи, за да предефинира живота си по всякакъв начин. „В сърцето на тази въздействаща книга са две неочаквани любовни истории – едната е сложният брак с Уил Смит, а другата е тази на Джейда със самата себе си“, пише още за книгата.

Кери Торнтън, вицепрезидент на Dey Street Books и редакционен директор, която посредничи при сделката за книгата с Creative Artists Agency, казва, че светът е създал множество етикети и истории за Джейда Пинкет Смит.

„В център на всички спекулации и фалшиви истории е една жена, която, подобно на толкова много други, е трябвало да примири личността си с нуждите на онези, които обича. Този мемоар представя истината на Джейда, отвеждайки читателите на пътешествие от изгубено момиче до жена воин“, добавя Торнтън.

Това ще е втора автобиография от семейство Смит. През ноември 2021 година Уил Смит публикува собствената си книга, която носи името „Уил“.

Родители за пример: Уилям и Кейт си взеха почивка заради децата

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Мария Шарапова развълнува феновете си с очарователна снимка на сина си Теодор

За още новини от света на звездите, модата и красотата следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари